DOLAR 34,2975 0.11%
EURO 37,0094 0.01%
ALTIN 2.993,85-1,11
BITCOIN 2269775-1,28%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fetullah Gülen’in Ölüm Haberi, 15 Temmuz Şehidi Medet Ekizceli’nin Eşinden “Milli Bayram” İsteğiyle Karşılandı
  • Magazin Takımı
  • Anasayfa
  • Fetullah Gülen’in Ölüm Haberi, 15 Temmuz Şehidi Medet Ekizceli’nin Eşinden “Milli Bayram” İsteğiyle Karşılandı

Fetullah Gülen’in Ölüm Haberi, 15 Temmuz Şehidi Medet Ekizceli’nin Eşinden “Milli Bayram” İsteğiyle Karşılandı

ABONE OL
23 Ekim 2024 15:15
Fetullah Gülen’in Ölüm Haberi, 15 Temmuz Şehidi Medet Ekizceli’nin Eşinden “Milli Bayram” İsteğiyle Karşılandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sırasında şehit düşen Medet Ekizceli’nin eşi Esra Ekizceli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölüm haberini almasının ardından duygularını paylaştı. Ekizceli, “Fetullah Gülen’in ölümünün milli bayram olarak ilan edilmesini istiyoruz” dedi.

FETÖ’nün lideri Fetullah Gülen’in, ABD’nin Pensilvanya eyaletinde öldüğü bildirildi. Gülen’in ölümü, Türk halkı tarafından sevinçle karşılandı. FETÖ’cü kaynaklar ve Gülen’in yeğeni de bu durumu doğruladı.

Medet Ekizceli, darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne gitmek üzere yola çıkarken açılan ateş sonucu şehit olmuştu. Eşinin kaybının acısını yıllarca taşıyan Esra Ekizceli, Fetullah Gülen’in ölümünü duyduğunda hissettiği mutluluğu dile getirdi.

“Darbe girişimi haberi geldiğinde eşim ve babam sokağa çıktı. Eşim orada şehit oldu. 8 yıl boyunca çok acı günler geçirdik,” diyen Ekizceli, “Fetullah Gülen’in haince öldüğünü duyduğumuzda büyük bir sevinç yaşadık. Bu bizim için bir bayram havasıydı. Şehitlerimizin, gazilerimizin adına da çok mutlu olduk,” şeklinde konuştu.

Gülen’in ölümünün ardından, Esra Ekizceli, “İnşallah ateşi bol olur. Bu dünyada elimiz yakasındaydı, öbür dünyada da şehitlerin elleri yakasında olacak. Fetullah Gülen’in ölümünün milli bayram olarak ilan edilmesini istiyoruz,” dedi.

Eşi Medet Ekizceli ile gurur duyduğunu ifade eden Esra Ekizceli, “Eşim bana, ‘Keşke ben de şehit olsam’ derdi. Allah ona şehitliği nasip etti. 15 Temmuz’da sokağa abdestli bir şekilde çıkarak vatanına sahip çıktı. İki gün sonra onu soğuk hava deposunda bulduk; o kadar güzel bir naaşı vardı ki, hiç bozulmamıştı, gülümsüyordu,” diyerek duygularını aktardı.

 

Kaynak:https://www.ensonhaber.com/

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r